Kérastase

Kérastase Chronologiste

Luxemerk Kérastase lanceert een nieuwe lijn: Chronologiste. Met ingrediënten als kaviaar en iris is deze lijn is de absolute kers op de taart van Kérastase. Na lijnen als Nutritive en Resistance gaat Kérastase met Chronologiste een luxueus stapje verder.

Wat doet deze nieuwe lijn?

Deze luxe lijn herstelt en vernieuwt hoofdhuid en haar. Het resultaat is een uitzonderlijke haar- en hoofdhuidmetamorfose. De producten van Chronologiste zorgen ervoor dat het haar zijdezacht wordt, meer souplesse heeft en meer glans en body krijgt. Chronologiste voedt het haar van binnenuit, herstelt het haar en heeft een kalmerende werking op de hoofdhuid. Bijzonder aan deze lijn is dat alle producten abyssine bevatten: een speciaal molecuul, afkomstig uit de stille oceaan, dat een kalmerende en herstellende werking op de hoofdhuid heeft.

Kérastase Nutritive

Kérastase Nutritive producten met glucose, proteïnen en lipide systeem voedt het haar zonder dat het uw haar verzwaard. Nurtritive producten zijn speciaal ontwikkeld voor droog, stug en moeilijk te ontwarren haar. Het maakt uw haar zacht, glanzend en gemakkelijk te ontwarren.

Kerastase Nutritive Bain Magistral Kerastase Bain Magistral is een intensief voedende shampoo voor zeer droog en gevoelig dik haar. De shampoo reinigt het haar en verzorgt het haar tot diep in de kern. Verwijdert onzuiverheden, bereidt haarverzorging van bijvoorbeeld conditioner vóór, voedt tot diep in de kern, voegt glans, zachtheid en flexibiliteit aan het haar toe, het haar zal meer gedisciplineerd en controleerbaar zijn, vergemakkelijkt het ontwarren.

Kérastase Densifique

Kérastase Densifique is een exclusieve en gepatenteerde formule met als resultaat zichtbaar meer haarmassa!

Met de revolutionaire haarproducten van Densifique geef jij je haar een krachtige schoonheidsbehandeling. Deze unieke productlijn is speciaal ontwikkeld om je haardichtheid te verhogen, grondig te reinigen én om zichtbaar meer haarmassa te creëren. De behandeling bestaat uit drie stappen en een finisher. Het resultaat bij het gebruik van deze haarproducten is uitzonderlijk! Je haar krijgt weer een stevige textuur en je hebt een haarbos vol volume.

Kerastase Discipline

Haarproducten speciaal voor haar wat controle nodig heeft zonder het haar te verzwaren. Met Kerastase Discipline blijft er beweging in het haar, het haar wordt zacht en zonder pluis. Volledige controle! Het biedt een oplossing voor fijn, medium tot dik haar wat weerbastig en snel pluizig is.

Wie wil er niet soepel vallend en super zacht haar zonder dat het zwaar is? Dan zijn de producten van Kerastase Discipline zeer geschikt. Er is een thuisprogramma van shampoo verzorging en een integrale anti-frizz verzorging die ook als salonbehandeling verkrijgbaar is.

Daarnaast is er een intensive in-salon behandeling die het resultaat tot 10 shampoobeurten laat duren ( shampoo + protocol Hair Discipline).

Kérastase Resistance

Kérastase Resistance herstructureert de interne materie van verzwakt haar dat geen weerstand kan bieden tegen uitwendige agressies, zodat het opnieuw sterk en stevig wordt. Deze nieuwe interne kracht is van buitenaf te zien: het haar is hersteld en is opnieuw gezond.

Kérastase Specifique

Een nieuw tijdperk van hoofdhuidverzorging.

Specifique producten zijn voor haar- en hoofdhuidproblemen zoals roos, vet haar en haaruitval. Indicaties van haaruitval zijn: verandering van de structuur van het haar (haarvezel wordt dunner), dunner worden van het haar bovenop het hoofd, verlies van pigment (grijs worden, kleur verlies), De belangrijkste werkzame bestanddelen zijn: Aminexil: houdt het collageen in het haarzakje zacht waardoor het langer duurt voor de haar uitvalt. Collageen verhard naar mate men ouder wordt, waardoor de haar uiteindelijk uit het haarzakje gedrukt wordt en uitvalt. Cationische bestanddelen: gaat irritatie van de hoofdhuid tegen, werkt anti-bacterieel en tegen roos. Glucose-Lipide: geeft extra energie aan de haarwortel om de groei te stimuleren. Vitamine B3 complex: stimuleert de cellulaire activiteit bij het begin van de levenscyclus van een haar. M : Madecassoside kalmerende molecule die een verbetering van de omgeving van het haarzakje mogelijk maakt, door het verminderen van micro-irritaties die schadelijk zijn voor de groeicyclus van het haar. Behoud van 140 haren per dag. Dit is klinisch getest bij 130 personen gedurende 6 weken. Gemiddelde waarde bij Alopecia (haaruitval).

Kérastase soleil

De Kérastase Soleil producten zijn speciaal ontwikkeld ter bescherming van het haar wanneer het (veel) wordt blootgesteld aan de zon. Net als de huid kan het haar beschadigd raken door de zon. Dit komt door de invloed van (zout & chloor) water en UV-straling.

Het haar wordt dof, droog, moeilijk doorkambaar en verliest stevigheid. Ook de structuur verandert  door de vorming van vrije radicalen op het haar. De natuurlijke bescherming wordt verzwakt. De Kerastase Soleil producten geven bescherming hiertegen.