Olaplex

Olaplex ook bij ons in de salon!!

Droomt u van fantastisch gekleurd haar, maar bent u bang om het haar (nog meer) te beschadigen? Dan hebben wij nu de perfecte oplossing: Olaplex, een doorbraak in haarkleuring! Olaplex brengt het haar terug in een gezonde, natuurlijke staat. Het is geschikt voor alle haartypes, kleuringen en technieken. Het resultaat is ongekend: veerkrachtig, sterk en glanzend haar.

Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven
Één ingrediënt verandert alles. De ORIGINELE chemie die verbindingen vermenigvuldigt en kapotte verbindingen repareert. Er kan er maar één zijn!
Het is begonnen met het vinden van twee van de meest vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie. Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Het is hun eerste uitvinding voor de schoonheidssector. Dit “dream team” heeft een chemische verbinding uitgevonden bestaande uit maar één ingrediënt, zonder siliconen en olie, die kapotte verbindingen in het haar tijdens en na de (ont)kleurbehandelingen koppelt. Het maakt het haar sterker dan ooit tevoren. Het klinkt je misschien als een leuk verkooppraatje, maar bekijk op de website en social media wat mensen zeggen over Olaplex. Zoals zij zeggen: “Ervaring is de beste leermeester”.

Olaplex geeft je het vertrouwen, de garantie en de mogelijkheid om niet meer bang te zijn dat het haar afbreekt. Je zult het verschil meteen de eerste keer ervaren. Geen afgebroken haar in het afvoerputje. Je zult wekenlang merken dat het haar zachter, glanzender en makkelijker handelbaar zal zijn en minder pluizig.