Genomineerd voor de L’Oreal color trophy 2022

Onze collega Chantal is genominerd voor de L’Oreal color trophy 2022. De eerste benelux-editie style & color trophy een professionele kapperswedstrijd. 7 juni staat Chantal op het podium tussen de laatste 10 finalisten. De winnaars staan in november live on stage in marbella!

WINNAAR COLOR TROPHY IN PARIJS!

WINNAAR WORLD COLOR TROPHY PARIJS 2019! Ieder jaar doen wij mee aan de internationale wedstrijd Haute Coiffure Française World Trophy ‘L’Oreal professionnel. Dit jaar zijn wij voor de 10de keer genomineerd voor de internationale show in Parijs. Onze collega Jose stond dit jaar tussen de laatste 10  finalisten wereldwijd waar zei de eerste prijs voor de

lees verder

2 x genomineerd voor de HCF WORLD TROPHY 2018

2 nominaties dit jaar voor de HCF WORLD TROPHY PARIJS! Ieder jaar doen wij mee aan de internationale wedstrijd Haute Coiffure Française World Trophy ‘L’Oreal professionnel. Dit jaar zijn we met maar liefst twee professionele kappers uit onze salon genomineerd voor de trofee voor de internationale show in Parijs. Jacky en Shirley staan op zondag

lees verder

2 x genomineerd voor de Color Contest L’oreal professionnel

De Color Contest van L’Oréal Professionnel is een fotowedstrijd waarbij de kennis en creativiteit van de kleurexpert centraal staat. Twee van ons team zijn genomineerd tot de laatste 15 finalisten en zij staan 24 september op een Podium tijdens de grote kappersshow Creative Crash in Utrecht en strijden daar voor de hoofdprijs!       

dit jaar weer een nominatie voor dylans hair

Dit jaar is Francella voor de 4 de keer in de afgelopen 5 jaar genomineerd voor de HCF world trophy 2017. Ieder jaar doen wij mee aan de internationale wedstrijd Haute Coiffure Française World Trophy ‘L’Oreal professionnel. afgelopen 12 februari stond Francella in t Louvre in Parijs tussen de laatste 10 finalisten.